Onderhoud

Door het maken van een duidelijk meerjaren-onderhoudsplan bent u voor jaren gegarandeerd van goed onderhoud, beheerst u de kosten en uw woning staat er altijd goed bij. Kiezen voor vakkundig onderhoud voorkomt namelijk voortijdige veroudering van uw bezit en onnodige renovatie. En u woont ook nog een stuk aangenamer.

Met Van Herk zijn aantrekkelijke afspraken te maken over meerjaren en/of periodiek onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Wij houden in de agenda bij welke werkzaamheden wanneer noodzakelijk zijn en noteren die op uw persoonlijke onderhoudskaart. Op het juiste moment zullen wij dan contact met u opnemen voor een tussentijds onderhoudsbezoek en nemen u deze zorgen uit handen. Bent u tevreden over onze schilderwerkzaamheden, dan sluiten wij dit onderhoudscontract graag met u af.

Daarnaast adviseert Van Herk ook bij het onderhoud van geleverde en geplaatste beglazing. Om in aanmerking te komen voor de 5 jaar garantie op isolatieglas, dienen bijvoorbeeld iedere twee jaar de kitvoegen te worden gecontroleerd en of het schilderwerk in goede staat verkeert, zowel binnen als buiten. Waar nodig zullen wij deze voor u bijwerken, waarna de garantie wordt verlengd naar 10 jaar met dezelfde periodieke keuringen.

 

HOUTROT RENOVATIE

repair care

Wij zijn nu gecertificeerd voor het uitvoeren van hout renovatie.

Duurzame reparatie waarbij het eindresultaat zo goed als nieuw is én blijft. En dat tegen lagere kosten en met minder overlast dan bij vervanging.

Profiteer van de permanente BTW-regeling

Heeft u een klus voor een schilder of stukadoor? Mogelijk komt u in aanmerking voor de 9% BTW regeling.

De winterschilders van Van Herk zijn er weer!

Profiteer nu van een aantrekkelijk winterpremie van € 30,00 per man per dag.